Over Muzieknootje

‘Wat als ik een muzieknootje toevoeg aan je borrelpakket?’ zei Kathelijn.

Wij zijn Maartje Berns en Kathelijn van Dongen. We startten in november 2020 muzieknootje.nl. Kathelijn is professioneel zangeres en zag in tijden van corona al haar concerten gecancelled. Ze heeft ook een eigen zangschool LokaalZes waarin ze met veel creativiteit de boel draaiende wist te houden. Maartje heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven opgedaan op het gebied van procesverbetering. Ze was bezig met een grote carriereswitch. Maartje vertelde tijdens een van de vele coronawandelingen over haar neef die mooie borrelpakketten samenstelde. En toen…… ontstond het idee . ‘Wat als ik een muzieknootje toevoeg aan je borrelpakket?’ zei Kathelijn. Maartje en Kathelijn waren door de vele wandelingen en coronaklets al op de hoogte van elkaars skills. En zie daar was Muzieknootje.nl geboren. Onder de vleugels van v.o.f. LokaalZes, het bedrijf van Kathelijn gaat muzieknootje haar start maken.

Muziek verbindt mensen. Zeker op de momenten dat er iets te vieren is of wanneer we samen stil staan bij een waardevol moment in ons leven. Muziek is de taal die spreekt waar er geen woorden meer zijn. Sinds mensenheugenis is het plaatselijke concert de vorm waarin mensen de taal van de muziek samen beleven. Wat als u met uw klanten, familie of vrienden die ‘persoonlijke’ ervaring kunt delen?

Voor elk relatiegeschenk biedt Muzieknootje.nl u een unieke live muziekbeleving in een notedop. U kunt het muzieknootje bij elke gelegenheid kado doen. Denk aan een persoonlijk kadootje, een postkaartje, een kerstpakket of gewoon als een leuke gadget op uw toonbank. Elke nootje is ongeveer een maand geldig en de muzikale downloads worden regelmatig vernieuwd. De downloads zijn altijd een authentieke live versie van een lied. Opnames worden zo min mogelijk bewerkt. Zo krijgt u als luisteraar het gevoel bij een live concert aanwezig te zijn.

We geven uw relatiegeschenk graag die extra muzikale dimensie. Check al onze muzieknootjes die u cadeau kunt geven.