Muzieknootje cadeau geven


Het muzieknootje van de maand december bevat twee volledige kerstvideoclips van Stille Nacht en Auld Lang Syne.

Een walnootje met daarin een QR code en de unieke code dat toegang geeft tot een download van een unieke en exclusieve live muziekbeleving. Een origineel kado om te geven. De nootjes worden geleverd met een kadokaartje met daarop een handige uitleg voor de ontvanger.
Leuk om in uw winkel of bedrijf te presenteren als origineel geschenk. De muzieknootjes zijn handgemaakt door Zorgatelier Walap in Oisterwijk.

Verkrijgbaar in pakjes van:
5 stuks
10 stuks


Muzieknootje Deluxe € 4,95

Een walnootje in luxe verpakking met daarin een QR code en de unieke code voor een download van een unieke en exclusieve live muziekbeleving. Live ingezongen door Kathelijn van Dongen. Een origineel en feestelijk kado om te geven.
Het nootje is verpakt in een luxe verpakking met een schaaltje en een geschenkkaartje. Op het geschenkkaartje staat de uitleg voor de ontvanger mbt de download. De muzieknootjes zijn handgemaakt door Zorgatelier Walap in Oisterwijk.
Let op: Het walnootje heeft een beperkte houdbaarheidsdatum.
*Tip: Gebruik voor het kraken van de code een notenkraker.


Muzieknootje kerstkaartje € 2,95

Verras je familie of vrienden met een originele kerstkaart . Onze kerstkaarten hebben iets EXTRA’s namelijk een QR code en een unieke code. Daarmee kan de ontvanger toegang krijgen tot een unieke en exclusieve live muziekbeleving. Live ingezongen door Kathelijn van Dongen.


Muzieknootje kerstbal € 3,95

Verras je familie of vrienden met een originele kerstbal . De kerstbal is een walnoot met een in de uitvoering van een rendiertje. Gezellig voor in de kerstboom of aan een cadeautje. In het walnootje bevindt zich een QR-code en een unieke code waarmee de ontvanger toegang krijgt tot twee exclusieve kerstliederen. Live ingezongen door Kathelijn van Dongen.

*Tip: Gebruik voor het kraken van de code een notenkraker.