Muzieknootje als relatiegeschenk

Wil je je relatie graag verrassen met een origineel cadeau? Of wil je een bijzonder relatiegeschenk aanbieden in uw catalogus. Dat kan met een muzieknootje. Wat is een muzieknootje?

…….Het is een echte walnootje, het is een bijzonder liedje, het is jouw persoonlijke muzikale boodschap!

Jouw unieke en persoonlijke cadeautje in 3 stappen

Het werkt simpel. Je kiest een walnootje, je kiest een uniek of persoonlijk liedje dat toepasselijk is voor jouw doel en je schrijft je persoonlijke boodschap….en daar is je bijzondere en unieke cadeau.

1. Ons assortiment ‘Nootjes’

We hebben verschillende soorten nootjes. Jouw doelgroep bepaalt welk muzieknootje past bij de boodschap die jij wilt brengen. Kijk hieronder voor ons assortiment aan nootjes waaruit je uit kunt kiezen.

2. Ons assortiment ‘Muziek’


In het muzieknootje zit standaard een QR code die leidt naar onze muziekcatalogus. Welke muziek wil jij delen met jouw publiek? Welke muzikale boodschap wil jij gebruiken om te verbinden met je publiek. Je kunt kiezen uit verschillende soorten muziek om in je muzieknootje te doen. Zo hebben wij onze eigen muziek. Daarin hebben we keuze uit studio opnames en live opnames met oprichter van muzieknootje.nl en zangeres Kathelijn van Dongen. Dat maakt je muzieknootje uniek.

Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf een YouTube link aan te leveren. In dat geval leiden we de ontvanger van jouw muzieknootje naar jouw favoriete YouTubelink. Dat ene lied wat de ander echt moet horen. Misschien heb je zelf wel een opname op youtube staan die je wilt delen met je publiek of misschien wil je die ene song delen omdat die past bij de boodschap die je uit wilt uitdragen. Dat maakt je muzieknootje wellicht nog persoonlijker. Klik hieronder om een idee te krijgen van de mogelijkheden. We hebben nog veel meer voorbeelden van onze eigen muziek op op de pagina Onze Muziek.

Muzieknootje – Studio opname

Muzieknootje – Live opname

Jouw favoriete youtube link

  • let op: we kunnen niet voorkomen dat advertenties in youtube worden afgedraaid.

3. Je persoonlijke ‘noot’

Voorbeeld van een standaardkaartje

Al onze muzieknootjes worden geleverd met een kaartje. Daarop staat het nummer van jouw liedkeuze en de unieke code behorende bij dat lied. De ontvanger vult de unieke code in en wordt geleid naar de muziek van jouw keuze.

Op het bijgeleverde kaartje is altijd ruimte voor een persoonlijke noot. Een tekstboodschap met jouw wens bijv. ‘Fijne feestdagen’ of ‘Bedankt voor je medewerking’. Het kaartje kan desgewenst in uitstraling worden aangepast en voorzien worden van een eigen logo en uitstraling. Onze specialisten denken graag met je mee. Uiteraard blijft Muzieknootje.nl altijd zichtbaar als merknaam. Hoe een en ander eruit kan gaan zien, kan in overleg met ons. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Zie daarvoor onze prijslijst.

Wil je een grote bestelling plaatsen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook hebben wij een prijslijst voor je bijgevoegd.