Het verhaal achter het muzieknootje

Voor elk relatiegeschenk biedt Muzieknootje.nl een uniek live concert in een notedop. Onze muzieknootjes zijn handgemaakt door het Zorgatelier Walap. In het muzieknootje zit uw QR code die toegang geeft tot muziek van je keuze. Het werkt als volgt. In de muzieknoot zit een QR-code die leidt naar onze muziekpagina. Als de noot gekraakt wordt, krijgt u met de unieke code toegang tot onze muziekpagina. De muzieknootje.nl muzikanten zijn zangeres Kathelijn van Dongen en collega’s. Kathelijn zag in tijden van Corona al haar concerten gecancelled. Op deze manier brengt muzieknootje.nl haar muziek naar u toe in een notedop. Er zijn al een aantal liederen opgenomen. Sommige liederen zijn live opnames en andere zijn studio opnames. Ze staan al voor u klaar om in een muzieknootje te stoppen en cadeau te geven.

Muziek verbindt mensen. Zeker op de momenten dat er iets te vieren is of wanneer we samen stil staan bij een waardevol moment in ons leven. Muziek is de taal die spreekt waar er geen woorden meer zijn. Sinds mensenheugenis is het plaatselijke concert de vorm waarin mensen de taal van de muziek samen beleven. Wat als u deze ‘persoonlijke’ ervaring met uw klanten, familie of vrienden kunt delen?

U kunt het muzieknootje bij elke gelegenheid kado doen. Denk aan een persoonlijk kadootje, een postkaartje, een kerstpakket of gewoon als een leuke gadget op uw toonbank. De muzikale nummers worden regelmatig aangevuld. De nummers zijn altijd een authentieke versie van een lied. Opnames worden zo min mogelijk bewerkt. Zo krijgt u als luisteraar het gevoel bij een live concert of live opname aanwezig te zijn.

Voor Kathelijn en Maartje is de kern van muzieknootje, dat muziek met elkaar gedeeld wordt. Daar waar woorden soms te kort schieten kan muziek alles zeggen. U heeft vast uw eigen persoonlijke verhaal of herinneringen bij speciale nummers. Onze muzieknootjes stellen u in staat om deze herinnering of dit verhaal te delen. Sinds 2021 is er daarom ook de mogelijkheid om uw persoonlijke favoriete liedje met een ander te delen. Zo kunt u uw favoriete You Tube link ingeven bij de aankoop van uw muzieknootje. De ontvanger wordt dan via onze muziekpagina verwezen naar het openbare YouTube filmpje van uw keuze.