Angel

Jij hebt dit lied cadeau gekregen van iemand die dit speciaal voor jou in gedachten had. Hij of zij zegt het jou met deze muziek vanuit het hart. Luister het lied hier en weet dat het speciaal voor jou is gezongen.

Angel _ Cover Sarah Mc Lachlan

Luistertip: Neem een rustig moment, misschien met een kopje thee of koffie erbij. Nestel je op de bank of op een andere fijne plek en luister even aandachtig naar de woorden en neem waar wat voor jou bedoeld is.

Kathelijn zingt in deze studio-opname een cover van het lied Angel. Het lied is origineel geschreven naar aanleiding van de dood van de keyboard player van de Smashing Pumpkins, Jonathan Melvoin. Hij is gestorven aan een overdosis heroïne. Het gaat over de greep die muzikanten vaak doen naar heroine om om te kunnen gaan met de druk van de muziekindustrie. Het thema gaat over de zoektocht om geen verantwoordelijkheid te nemen voor andermans problemen en tegelijk proberen jezelf lief te hebben. De engel die bezongen wordt, kan naar mijn idee worden geïnterpreteerd als de engel die een ziel meeneemt na diens overlijden. Maar misschien ook als de beschermengel die bij leven naast je staat. De vriend of vriendin, zus of broer die je kan helpen met een benarde situatie om te gaan.